Tvorba


Literární tvorba


Od lyrické poezie k filozofickým dílům až po pompézní sci-fi dobrodružství. Taková je autorova škála v osobitém literárním vyjádření. Rozmanitost jeho knižního projevu může být inspirující pro čtenáře, kteří mají rádi různorodost a netradiční pohled na svět. V autorově literatuře se mohou setkat s různými tématickými a žánrovými prvky, což může pomoci rozvíjet jejich myšlení a podněcovat jejich zvídavost. Někdy čtenáře obklopí oceán fantazie a pohltí strhující dobrodružství, jindy jen najde pár řádek porozumění. Jedno ale mají autorovy knihy vždy společné. Mají duši.




Výtvarné umění


Vize týkající se lidské povahy a vztahu k Vesmíru, konstrukce světa a fascinující paradoxy vycházejí z hlubin autorovy mysli a jsou přenášeny do jeho děl s duchovním nádechem a překročením času a prostoru. Tyto myšlenky jsou vyjádřeny pomocí různých technik, jako jsou kresba, akryl a akvarel, nebo moderní metoda fusion artu, kde dílo vzniká na tradičním médium a je dokončeno v digitální podobě.




Hudební tvorba


Stejně jako v ostatních oborech se i v hudebním projevu autora snoubí hned několik paradoxů a žánrových fúzí. Jako kytarista a zpěvák má autor přímý vliv na zvuk a výrazové možnosti své hudby. To mu také umožňuje být úplně sám sebou v tvorbě a vystupování a vyjadřovat tak své umělecké vize a poselství. Jádrem jeho tvorby jsou ale jednoznačně tóny elektrických kytar, rychlé a nekompromisní údery bicích a rozmanité vokály, to vše na vlnách thrash, death a heavy metalu. Neodmyslitelnou součást jemnějších a emotivních partií zvuku však reprezentují i piano, akustické kytary a smyčce a kořením všeho je nespočet zvukových samplů vytvořených největším umělcem ze všech – naší přírodou. SATIRICCA veškerý materiál osobně komponuje, programuje, mixuje a produkuje.



Copyright © 2023 SATIRICCA

Všechna práva vyhrazena.